Често задавани въпроси:
1. Какво представляват онлайн курсовете?

Онлайн курсовете в sharpender.com представляват форма на самообучение, при която потребителите разполагат с достъп до свой личен профил в платформата, в който се отварят всички материали от съответния курс.

2. При възникнали въпроси мога ли да се свържа с преподавател?

Да, в случай че имате въпроси, можете да осъществите връзка с наш преподавател по имейл, който ще Ви даде насоки и препоръки във връзка с учебния материал.

3. От какво се състои един курс?

Всеки курс се състои от над 100 учебни страници, които включват лекционни материали с подробно развити и практични теми от ежедневието; аудио озвучаване на всички думи и изрази в уроците; речници; граматични правила, придружени с множество примери; различни видове упражнения след всеки урок, флаш карти за по-лесно запаметяване на новите думи, както и лична статистика, за да оцените напредъка си и да прецените на какво трябва да наблегнете повече.

4. Курсовете покриват ли изискванията на Европейската езикова рамка?

Да, всички курсове в платформата са изработени според изискванията на Европейската езикова рамка.

5. Ще получа ли сертификат за завършеното ниво?

Да, всеки успешно преминал финалния тест курсист получава сертификат за съответното завършено ниво.

6. Искам да видя какво представлява курса, преди да го закупя. Възможно ли е?

Да. Всеки потребител, който се регистрира в сайта, може да разгледа първия урок от всеки курс безплатно.

7. Къде да разгледам първия урок безплатно?

Направете своята регистрация в сайта. Ще получите автоматичен имейл с линк за потвърждаване на регистрацията. Последвайте линка, за да активирате профила си. След това влезте в личния си профил, като въведете Вашия имейл и парола. Изберете курс от началната страница или падащото меню „Курсове“. В долната част на страницата ще видите бутона „Вземи първия урок безплатно“.

8. Как да закупя курс?

След като изберете курс от нашите предложения, можете да преведете съответната сума по банков път или чрез EasyPay. В основанието за плащане посочете Вашия имейл и избрания курс.

9. Как да активирам курса си?

След извършване на плащане от Ваша страна, ще получите имейл от нас с код за достъп до избрания курс. Въведете този код в полето „Код за достъп“ в личния си профил.

10. Как да вляза в личния си профил?

Първо трябва да се регистрирате в сайта. Ще получите автоматичен имейл с линк за потвърждаване на регистрацията. Последвайте линка, за да активирате профила си. След това можете да влезете в личния си профил, като въведете Вашия имейл и парола.

11. Изписва ми грешен имейл или парола. Какво да правя?

  • Проверете отново дали въвеждате правилно Вашите данни.
  • Проверете дали сте последвали линка за потвърждаване на регистрацията си, изпратен в автоматичен имейл до Вашата пощенска кутия.
  • Изберете бутона „Забравена парола“ и следвайте стъпките, за да смените паролата си.

12. Курсовете за ниво А1 подходящи ли са за абсолютно начинаещи?

Да, в началните нива се започва от азбуката и правилата за произношение в съответния език. Подходящи са за хора с минимални или никакви знания по езика.

13. С колко време ще разполагам да завърша нивото?

Всеки потребител разполага с 6 месеца достъп до материалите от курса, в рамките на които трябва да завърши нивото. Този достъп може да бъде удължен при заплащане на съответната допълнителна такса.

14. Кога мога да влизам да чета материалите от курса?

Можете да учите във всяко удобно за Вас време. Ще разполагате с постоянен 24/7 достъп до материалите.

15. Мога ли да отварям профила си от телефон?

Да, профилът Ви и уроците могат да се отварят на всяко устройство – компютър, таблет, телефон, стига да имате достъп до Интернет.

16. Мога ли да отварям курсовете от чужбина?

Да, курсовете са достъпни и от чужбина. Единственото, с което трябва да разполагате, е устройство с Интернет достъп.